Publicat:

Reprezentanții GAZ-SYSTEM S.A. în vizită la SA Energocom


În cadrul unei vizite de lucru, reprezentanții SA Energocom și GAZ-SYSTEM S.A., operatorul sistemului de transport de gaze naturale din Polonia, au abordat mai multe subiecte privind relațiile de colaborare între companii pe partea livrării și transportului de gaze naturale prin Polonia spre Republica Moldova.

Błażej Spychalski, vicepreședinte al Consiliului de Administrare, a apreciat intenția SA Energocom de colaborare cu GAZ-SYSTEM S.A. și a exprimat deschiderea companiei pentru stabilirea unui parteneriat în acest sens, menționând că Polonia este cointeresată în dezvoltarea relațiilor de colaborare cu Republica Moldova.

Pe de altă parte, directorul SA Energocom, Victor Bînzari, a reiterat importanța stabilirii și dezvoltării parteneriatelor strategice cu companiile energetice poloneze, inclusiv cu operatorii de transport, având în vedere extinderea activității companiei pe piața energetică europeană, prin achizițiile de resurse energetice, dar și planurile de viitor privind tradingul de gaze naturale.

Contactaţi-ne:

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău, MD-2012
str. Alexandr Puşkin, 26

Contacte

+373 22 214 133
+373 22 223 868
office@energocom.md


© Energocom SA