Publicat:

Felicitări tuturor energeticienilor!


22 decembrie – o zi deosebită pentru toți cei ce reprezintă domeniul energetic: producători de energie, angajați ai companiilor de furnizare, distribuție și transport de resurse energetice, ingineri, profesori și studenți – viitorul sectorului energetic. Este ziua în care energeticienii fac un bilanț al activității pe parcursul anului.

2023 este anul în care echipa tânără și ambițioasă a SA Energocom a devenit mai puternică, anul în care am obținut și menținem în continuare o stabilitate pe piața energetică locală, ne-am consolidat poziția pe plan internațional creând parteneriate noi și asigurând consumatorii din Republica Moldova cu resurse energetice. Provocările cu care ne-am confruntat nu ne-au înfrânt, am acumulat mai multă experiență și am demonstrat că putem face față situațiilor complicate. Am depus efort maxim pentru a aduce în casa fiecăruia lumină și căldură, pentru ca fiecare cetățean al țărișoarei noastre să nu simtă disconfort revenind seara de la serviciu, pentru ca fiecare copil să poată viziona un desen animat înainte de somn. Dezvoltarea rapidă a tehnologiilor a demonstrat că fără energie nu mai suntem cum am fost. Energia, în toate formele sale, a devenit astăzi indispensabilă și este un element de neînlocuit în viața noastră.

Colegi, această zi specială pentru noi toți este o ocazie în plus pentru a vă mulțumi încă o dată că sunteți mereu la straja energetică a țării și pentru colaborarea construită de ani de zile.

Va urăm realizări frumoase, proiecte noi, lumină și căldură în casă alături de cei dragi!

La mulți ani, dragi Energeticieni!

Contactaţi-ne:

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău, MD-2012
str. Alexandr Puşkin, 26

Contacte

+373 22 214 133
+373 22 223 868
office@energocom.md


© Energocom SA