Publicat:

Continuă colaborarea cu operatorul pieței din Polonia – TGE


SA Energocom continuă colaborarea cu Towarowa Giełda Energii (TGE), operatorul pieței de energie electrică și singura bursă autorizată de mărfuri din Polonia. 

Joi, 5 octombrie 2023, managerii TGE Piotr Zawistowski și Lukasz Goliszewski s-au aflat într-o vizită la Energocom. Directorul întreprinderii, Victor Bînzari, a prezentat ultimele evoluții ale pieței energetice din Republicii Moldova, reformele aflate în derulare și inițiativele de integrare a pieței moldovenești cu piețele UE. De asemenea, au fost abordate oportunitățile și provocările pieței moldovene, perspectivele în ceea ce privește platformele de schimb de energie și altele.

În același timp, colegii noștri din direcțiile și secțiile juridice, financiare, trading au participat la un atelier de lucru organizat de partenerii din Polonia, scopul căruia a fost inițierea în reglementările, regulile și procedurile pieței poloneze de schimb de energie.

Cooperarea dintre Energocom și TGE a început în aprilie anul curent, când companiile noastre au semnat un Memorandum de înțelegere.

Contactaţi-ne:

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău, MD-2012
str. Alexandr Puşkin, 26

Contacte

+373 22 214 133
+373 22 223 868
office@energocom.md


© Energocom SA