Publicat:

S.A. Energocom continuă pregătirea pentru sezonul rece 2023-2024


Urmare a licitațiilor pentru achiziția gazelor naturale, desfășurate de S.A. Energocom în această săptămână, au fost recepționate nouă oferte din partea a șase companii europene. În rezultat, au fost semnate contracte de furnizare a gazelor cu trei dintre companiile ofertante, iar două dintre acestea vor livra gaze naturale către S.A. Energocom pentru prima dată.

Licitațiile respective de achiziție a gazelor naturale sunt desfășurate în conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat de Consiliul S.A. Energocom printre care: stabilirea prețului plafon de achiziție a gazelor, perioada și coridorul de livrare, punctul de depozitare a gazelor.

S.A. Energocom continuă să desfășoare licitații de achiziție și să identifice soluții pentru a asigura consumatorii Republicii Moldova cu cantități suficiente de gaze naturale necesare în sezonul rece 2023-2024.

Extinderea activității S.A. Energocom pe piața energetică europeană, prin achizițiile de gaze și energie electrică făcute pe parcursul anului 2022, a contribuit la sporirea gradului de cunoaștere și a încrederii în S.A. Energocom din partea traderilor europeni, aceștia manifestând un interes tot mai mare de colaborare cu S.A. Energocom, astfel fiind posibilă diversificarea surselor de aprovizionare cu resurse energetice și obținerea experienței companiei pe piața energetică europeană.

Contactaţi-ne:

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău, MD-2012
str. Alexandr Puşkin, 26

Contacte

+373 22 214 133
+373 22 223 868
office@energocom.md


© Energocom SA