Publicat:

Echipa S.A. Energocom a participat la sesiuni de instruire privind funcționarea piețelor europene de gaze naturale și energie electrică


În decurs de o săptămână personalul S.A. Energocom a beneficiat de o serie de sesiuni intensive de instruire organizate de USAID prin programul Connect for Growth (C4G) cu atragerea și a altor experți internaționali.

Sesiunile de instruire au vizat funcționarea piețelor europene de energie electrică și gaze naturale, specificitățile Contractului-Cadru EFET (contract standard elaborat de Federația Europeană a Comercianților de Energie), precum și o prezentare detaliată a Regulamentului European REMIT privind integritatea și transparența pieței angro de energie.

Pentru aplicarea mai eficientă a cunoștințelor obținute în cadrul sesiunilor de instruire oferite de experți, echipa S.A. Energocom a fost antrenată și în diverse aplicații practice, împărtășind și experiența deținută.

Echipa S.A. Energocom a participat activ la aceste sesiuni și, pe această cale, aduce mulțumiri experților internaționali și echipei USAID C4G.

Contactaţi-ne:

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău, MD-2012
str. Alexandr Puşkin, 26

Contacte

+373 22 214 133
+373 22 223 868
office@energocom.md


© Energocom SA